Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra política de cookies aquí. Si continuas navegando estás aceptándola.
Política de cookies +
Página no oficial
AcademiaNET, otra forma de estudiar

AcademiaNET, otra forma de estudiar

Leer más

El tricornio del siglo XXI

Leer más

Testimonio de un opositor, hoy Guardia Civil

Leer más

Matriculate en la Academia NET
Temario Oposiciones Guardia Civil
  • FAQ

  • Noticias

  • Agenda

  • La Guardia Civil

  • Unidades

  • Encuestas

  • Enlaces

  • Policia-Nacional.net

Prueba de Idiomas

Avatar de David
424

Seguimos!!!

Creado por David , 30/01/2017 17:51 - 5 respuestas

1.       The menu consists_____a main course, dessert, bread and wine.

a.       On  b. of  c. in  d. over

2.       It depends____the weather.

a.       On  b. of  c. off  d. in

3.       We like_____fishing.

a.       Go  b. goes  c. going  d. went

4.       He______me angry.

a.       Did  b. does  c. made d. make

5.       She always_____bussiness.

a.       Do  b. make  c. makes  d. does

6.       Can you_____me a favour?

a.       Make  b. do  c. making  d. doing.

7.       He hasn’t arrived____Murcia____

a.       At/yet  b. in/since  c. in/yet  d. in/just

8.       You are always______mistakes.

a.       Doing  b. do  c. making  d. make

9.       I go___a walk____the evenings.

a.       In/in  b. for/at  c. for/in  d. for/on

10.   Are you ready___win the race?

a.       To  b. in  c. of  d. at

11.   The train is___to arrive soon.

a.       On  b. due  c. in  d. of

12.   She______a present for her boyfriend.

a.       Buy    b. buying    c. bought  d. wasn’t buy

Avatar de David
Creado por David , 31/01/2017 19:48
Hello. Os dejo las respuestas.
1-B  2-A  3-C  4-C 5-D 6-B 7-C  8-C  9-C  10-A  11-B  12-C 
Avatar de Frangalian Anx2
Creado por Frangalian Anx2, 31/01/2017 02:05
Ahi van las mias pero me temo que tendre varios fallos: 1c 2a 3a. 4c. 5c 6a. 7c 8a 9c 10a. 11b. 12c
Avatar de alcarreño
Creado por alcarreño , 30/01/2017 20:40
1.b   2.a  3.c   4.b   5.d   6.b   7.c   8.c   9.c   10.a   11.b  12.c
Avatar de David
424

English is fun.

Creado por David , 27/01/2017 17:01 - 5 respuestas
Hello. Os dejo 10 preguntillas de English.Durante el fin de semana os dejo las respuestas. The best of luck,

1.       That painting_________by Velazquez.

a.       Was paint  b. was painted  c. is paint  d. was paints

2.       I couldn’t resist______all the cakes.

a.       Eat  b. eats  c. eating  d. be eating

3.       He didn’t apologize_______late.

a.       To be  b. for be  c. for being  d. for been

4.       If you don’t hurry up, you will_______the train.

a.       Lose  b. lost  c. miss  d. missing

5.       Has she_____been to Kenia?

a.       Never  b. always  c. ever  d. being

6.       We are not used to________on the left.

a.       Drive  b. drives  c. driving  d. been driving

7.       Stop_____!!! I am studying.

a.       Talking  b. talk  c. of talking   d. talks

8.       She hasn’t got_________to buy a motorbike.

a.       Enough money   b. money enough 

9.       I_____in the Madrid marathon last year.

a.       Run  b. runs  c. ran  d. runned

10.   I would like to get___touch___Sara.

a.       On/ with  b. on/over  c. in/ with  d. in/about

Avatar de David
Creado por David , 30/01/2017 17:52
De nada Francisco!!!!
Avatar de Frangalian Anx2
Creado por Frangalian Anx2, 30/01/2017 17:28
Thanks you for the questions David ; )
Avatar de David
Creado por David , 28/01/2017 21:15
Hello. Alcarreño ha dado las respuestas correctas. Juan, apologize seguido de preposición for más un verbo con ing. Y la 10, to get IN touch with. Saludos. Pasen buen fin de semana.
Avatar de David Vicente Hernandez
9

Exámen de inglés

Creado por David Vicente Hernandez, 23/01/2017 19:05 - 1 respuesta
Hola buenas tardes!!! Sabéis si podrá haber algún cambio para el exámen de inglés?
Avatar de David
Creado por David , 23/01/2017 21:59
Hola David. Nadie lo sabe pero mi opinión es que eso para este año no cambiará. 20 puntos en juego y hay que sacar mínimo 6. 
Avatar de David
424

English!!!

Creado por David , 21/01/2017 22:28 - 10 respuestas
Buenas noches. Os dejo unas preguntillas de inglés. La semana que viene os doy dejo las respuestas. Cualquier cosa, comentarla. Un saludo.

1.      Anthony is____________boy in class.

a.       The taller   b. the tallest   c.  more taller   d. the most tall.

2.      “Where is the bank?” he asked.

a.       He asked where is the bank.   B. he asked where the bank was.   C. He asked where was did the banck

3.      Choose the correct option.

a.       A stadium is being built near the shopping mall.  B. a stadium is been built near the shopping mall.  C. a stadium was been built near the shopping mall.

4.      Sara is a nice girl. You can rely______her.

a.       In   b. on   c. at   d. off

5.      What time did you________Rome?

a.       Arrives in   b. arrive at   c. arrive in    d. arrive on

6.      When I got home, my sister  _____________  to bed

a.       Have gone    b. go     c. had gone      d. goes  

7.      That problem can’t________ solved.

a.  Is   b. be    c. ---    d. been

8.  She is responsible _______what happened.

a. Of     b. five    c. from     d. for

Avatar de Pepe
Creado por Pepe , 24/01/2017 22:04
Gracias David, da gusto tener compañeros como tu, en lo que pueda ayudar aquí estoy. Saludos
Avatar de David
Creado por David , 24/01/2017 13:33
Hello Pepe. Gramaticalmente no sería correcto usar el "was" antes del sujeto (the bank). Te doy otro ejemplo.
"Where has Ruth been?"...My friend asked where Ruth had been.
Avatar de Pepe
Creado por Pepe , 24/01/2017 10:02
Buenas compis, tengo una pregunta referente a la pregunta 2 de este test, tengo claro que la pregunta correcta es la B, no obstante me queda la duda sobre la colocación del verbo, en este caso el was"; ¿Puede ir antes de "the bank"? ¿Sería correcto? Muchas gracias de antemano
Avatar de David
424

Inglés

Creado por David , 14/01/2017 21:54 - 4 respuestas

1.      Felipe passed the English exam.

a.       So I pass  b. So did I    c. So she was   d.  Neither I

2.      I advised him not_________the road.

a.       To cross    b. crossing    c. cross    d. crossed

3.      Jose has just arrived_____Guardamar del Segura.

a.       At   b. on   c. in   d. over

4.      The weather is bad. It___________ all day and it is still snowing.

a.       Has snow   b. has been snowing    c. snowing   d. is snow.

5.      Passive voice. De activa a pasiva: “ My girlfriend bought a flat in Alicante last month”

a.       A flat were bought in Alicante last month.  B. a flat is bought in Alicante last month.

C.  a flat was bought in Alicante last month .

6. He is_____love____Sara

a. in/ on   b. in/ with   c. on/ with   d. at/ over

7. Is Roberto _______to play tennis?

a. enough good.   B. good enough   c. best enough   d. worse

8.  Where did the Olympic Games________in 2012?

a. take place   b. take part   c. took place   d. taking place.

9.” Ana sent me a letter”. Pasar a passive voice.

a. A letter was sent to me.  B. I were sent a letter.   C. I was sent a letter.   D)  A y C are correct.

10. “Do you like running?” Salva asked me.

A. He asks me if I like running.  B. He asked me if I likes running.  C. He asked me if I liked running.

11. Celia,_________go to the cinema tonight!!!

a. les go  b. let's go  c. going  d. went.

12. If I caught the plane, I_______arrive on time.

a. will  b. does  c. won't  d. would

13. Susan_________TV when we got home.

a. watching  b. watches  c. was watching  d. watched

14. My girlfriend is the only person_____understands me.

a. when  b. who  c. whom  d. why

15. Have you______my new house?

a. see  b. saw  c. seen  d. seeing

16. _____Inma______tennis on Saturdays?

a. does/playes  b. does/playing  c. does/play  d. do/play

17. _______he in Russia last summer?

a. were  b. is  c. was  d. be

18. That house_________in 1975.

a. is built   b. built  c. was built  d. is been built

19. Why don't you________an effort and study English?

a. do  b. make   c. doing  c. read

20. After______a comic we went for a run. 

a. read  b. reading  c. reads  d. being read

Avatar de David
Creado por David , 15/01/2017 22:01
Hola chicos. Os dejo las respuestas. Espero que os sean de utilidad estos ejercicios. 
1-B  2-A  3-C  4-B  5-C  6-B  7-B  8-A  9-D  10-C  11-B  12-D  13-C  14-B  15-C  16-C  17-C 18-C   19-B  20-B

En cuanto a la 9, es una doble pasiva: en este caso el objeto indirecto en la oración activa puede hacer de sujeto en la oración pasiva (lo digo por la opción C)
Avatar de Marc Serret
Creado por Marc Serret, 15/01/2017 11:59
1b,2b,3c,4b,5a,6c,7b,8a,9a,10c,11c,12d,13c,14b,15c,16c,17c,18c,19b,20a
Avatar de Frangalian Anx2
Creado por Frangalian Anx2, 15/01/2017 11:12
1b,2c,3c,4b 5c,6b,7b,8a,9a,10c 11b,12d,13c,14b,15c,16c,17c 18c,19a,20b
Avatar de nicolás
32

Examen de francés

Creado por nicolás , 10/01/2017 22:22 - Sin respuestas
Hola a todos!!!, alguno os habéis presentado alguna vez por la opción de francés?Preguntan sobre el subjuntivo? Muchas gracias!!

Encuestas

¿Se debería eliminar el baremo de las oposiciones a la Guardia Civil y decidan solo las notas de las pruebas?

¿Se debería eliminar el baremo de las oposiciones a la Guardia Civil y decidan solo las notas de las pruebas?