Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra política de cookies aquí. Si continuas navegando estás aceptándola.
Política de cookies +
Página no oficial
AcademiaNET, la mejor opción para el 2018

AcademiaNET, la mejor opción para el 2018

Leer más

5 consejos que te ayudarán a estudiar en invierno

Leer más

Cómo mejorar el aprendizaje: 10 técnicas de estudio

Leer más

Matriculate en la Academia NET
Temario Oposiciones Guardia Civil
  • FAQ

  • Noticias

  • Agenda

  • La Guardia Civil

  • Unidades

  • Encuestas

  • Enlaces

  • Policia-Nacional.net

  • Academianet

Prueba de Idiomas

Avatar de María Roldán Amado
2

Prueba de francés

Creado por María Roldán Amado, 04/07/2017 19:28 - 1 respuesta
Buenas!! Alguien sabría alguna página donde pudiera encontrar ejemplos de exámenes de francés? Es que por más que busco solamente encuentro la prueba de inglés! Muchas gracias y suerte a todos!!
Avatar de David
Creado por David , 04/07/2017 21:27
Hola María. De francés es complicado encontrar algo relacionado con la oposición nuestra. Suerte.
Avatar de Diego
104

Fórmula para sacar la nota??

Creado por Diego , 02/07/2017 09:53 - 1 respuesta
Hola compañer@s, tengo dudas de cómo es la fórmula para sacar la nota definitiva en la prueba de idiomas, alguien que me lo explique por favor? Muchas gracias de antemano, saludos.
Avatar de Jade
Creado por Jade , 02/07/2017 09:59
Aciertos - (errores / 3)
Avatar de Cristina Perez
1

Cuál serían las respuestas correctas para vosotros?ya que no viene. Corregidas.gracias

Creado por Cristina Perez, 28/06/2017 16:23 - 11 respuestas
1)She is very nervous.......... A)so I am B)so am I C)So do I D)nor do I 2)my mother asked me.......yo speak to the Headmaster. A)to go B)go C)I went D)that I went 3)that man is friend of...... A)your father B)a father of mine C)my father's D)a father of me 4)As the time went by we were getting....... A) more and more B) worrieder and worrieder C) worrier and worrier D)more and more worry 6......Silly of me to lose muy passport like that. A)What a B)How C)How a D) What 7)which paint......? A)did you used B)used you C)you used D)Did you use 8)the sargeant ordered........stand yo attention. A)them to B)them C)they D)they to 9)we dont know yet,but we......go to Salou Next summer. A)can B)could C)may D)ought 10)Jimmy?Dont worry about him........on time. A)always he is B)he always is C)he is always D) always is 11)In this country we are not used.......his girl friend. A)to waiting B)to wait C)waiting D)wait 12)the boy was waiting.......his girlfriend. A)to B)at C)...... D)for 13)my parents were listening..........the news. A)at B)in C)to D)for 14)he hasn't arrived..........home yet. A)in B)at C) to D)....... 15)this is the woman .........son is in prision A)Who B)whom C)whose D)which No tengo las respuestas . alguien podría poner las correctas.gracias
Avatar de MARÍA JOSÉ
Creado por MARÍA JOSÉ , 30/06/2017 17:50
Pues sí, estáis en lo cierto. He preguntado a una intérprete jurado amiga, para asegurarme (descartar excepciones y demás) Es verbo TO BE+USED TO+GERUNDIO. Si no estuviese el verbo TO BE  antes.. We are not.Entonces iria en infinitivo, pero con el verbo TO BE debe ir en gerundio. El USED en esta estructura haría función de adjetivo por tanto el TO haría función de preposición, y como preposición va detrás un gerundio.
USED TO = para oraciones referente a pasado. (Sin el verbo BE). Did not use to (negativa). 
BE USED TO + GERUNDIO= Estar acostumbrado.
GET USED TO + GERUNDIO= Acostumbrarse.
Un saludo.

Avatar de carlos
Creado por carlos , 29/06/2017 15:35
Hola María José, tanto la estructura GET used to (estar acostumbrándose a algo) como BE used to (estar acostumbrado ) van seguidas de -ing. Espero haber ayudado.
Avatar de Pepe
Creado por Pepe , 29/06/2017 14:05
No María José. La estructura BE used to va seguido con verbo-Ing. Al igual que con get. Si ya es una excepción de algo no lo sé.
Avatar de David
467

Último inglés 1.

Creado por David , 25/06/2017 11:18 - 15 respuestas

Buenos días. Con los dos test de hoy pongo final a estos meses de preparación de idioma.

Algunos preguntáis si el nivel de estas preguntas es parecido a examen oficial. Yo os digo que así es, según lo que vi en 2016 y algún otro que he visto de años previos. No os penséis que el nivel de allí es C1. Si se ha preparado la prueba y con un mínimo de base, es muy probable llevarse un buen botín de puntos. Las respuestas de los últimos test las subo mañana.

Poco más que añadir, por mí parte ha sido un placer colaborar/ayudar durante estos meses. Desearos la mejor de las suertes durante todo el proceso oposición GC 2017.

Por último, agradecer a esta web y a sus administradores su colaboración. Este foro es una herramienta muy útil.

Un saludo.


 1.      Spanish language________all over the world

a.       Is speaking  b. is spoke  c. is spoken  d. is speak.

2.      They are going to travel to Paris____plane.

a.       At  b. by  c. for  d. over

3.      I met my wife 4 years_____.

a.       Along  b. since  c. ago  d. just

4.      Maria is the___________dancer in the world.

a.       The more famous   b. the most famous.  C. the famousest    d. the best famous

5.      Celia is married______Javier.

a.       With  b. in  c. to   d. at

6.      I usually run____the mornings but today I_________in the evening.

a.       In/ runs  b. in/run  c. in/ am running   d. on/am running

7.      My husband is still____

a.       Works  b. working  c. on works  d. over work

8.      This is the island_____we_____our holidays.

a.       Where/ spending   b. where/spent  c. where/ spends

9.      Is Fran good ____painting?

a.       At  b. on   c. in  d. off

10.  Her brother passed______in 2003.

a.       On  b. over  c. off  d. away

11.  The problem has_______by the teacher.

a.       Been solve  b. been solving   c. been solved  d. be solved

12.   Ana is a friend of______

a.       Mine   b. they  c. he   d. she

13.  Don’t get angry_____me!!!

a.       Over  b. with  c. on  d. in

14.  When______they go to Japan? Last summer.

a.       Do   b. did  c. does   d. don’t

15.  Pilar has been living___Valencia___2009.

a.       For/ for  b. for/in  c. in/ since  d. in/on

16    Fernando________for that company_____6 years.

a.       Has work/ for  b. has been working/for   c. has working/for    d. has worked/since

17    We are used to______up early.

a.       Get   b. gets  c. getting  d. got

18    Juan is________to pass the state exam

a.       Likely  b. on  c. in   d. over

19.  I wish you______

a. relax   b. would relax   c. relaxed   d. Todas buenas.

20. If Ana had been here, she____________us.

a. would had helped   b. would helping   c. would has helped   d. would have helped

21. How_______have you been learning English?

a. long   b. much   c. many   d. off

22. They usually go to school______bus.

a. on   b. off  c. by   d. in

23. _______did you see last night?

a. who   b. which   c. when   d. where

24. Don’t make a_________ Children are asleep.

a. do   b. making   c. did  d. make

25. I am broke. Can I________some money from you?

a. let   b. borrow   c. lend   d. ask

Avatar de David
Creado por David , 03/07/2017 00:00
Mauro, las respuestas están más abajo.
Avatar de Mauro Estebanez felip
Creado por Mauro Estebanez felip, 01/07/2017 18:01
Alguien tiene las repuestas de este test?
Avatar de David
Creado por David , 28/06/2017 15:35
Hola Jonatan, si te refieres a la 19, es como explicó la compañera Maria José. 19 b.
Avatar de David
467

Último inglés 2.

Creado por David , 25/06/2017 11:16 - 5 respuestas

1.  I did not know the meaning of “stunning” until I……….

a. looked up it    b. looked it up   c. looked up.

2. -________your mind. - We are__________time.

a. Put off/ run in   b.  Make up/ running out of   c. take off/ run out of

3. I________pick up children from school yesterday.

a. must    b. have to   c. had to   d. need to

4. My wife is driving a car. Passive voice.

a. A car has is been driven by my wife.   B. A car has is being driven by my wife.   C. A car is been being driven by my wife.

5. Last night, Frank closed the store. Pasiva.

a. last night, the store is closed by Frank.    B. last night, the store was closed by Frank.

c. Both are correct.

6. Sandy never sleeps late,…………?

a. doesn’t she   b. does her   c. does she     d. did he

7. I am not going to the cinema.

a. Neither me I   b. neither Am I   c. either I   d. Todas mal

8. Inma________music lessons______April.

a. has take/for  b. has been taking/ on   c. has taken/since  d. Todas mal

9. They______to read at night when they were young.

a. use to   b. used for   c. did not use to   d. uses to

10. India is_____the most exciting country I have ever visited.

a. by for   b. by of    c.  by far   d. by out

11. If we had asked for directions, we__________

a. would being lost   b. would not be lose   c. wouldn’t be lost   d. would be losing

12. Rick has profited_______ investing his money wisely.

a. of   b. from   c. at   d. in

13. Who is responsbible_______hiring new employees?

a. of  b. in   c. to   d. for

14. Inma and Hector enjoy______to the cinema.

A. go   b. to go   c. going   d. Todas correctas.

15. The company promised______us brochures.

a. send   b. sending   c. to send  d. A and B are correct.

16. Nowadays, cyclists are training hard______they can win le tour.

a. to   b. so that   c. so of   d. in order to

17. I was late_____a change in the schedule.

a. due of   b. due to   c. for   d. why

18. ________growing up in the mountains, I never learnt to ski.

a. Despite of    b. in spite of   c. despite to   d. in spite for

19. Celia will buy a new car. Pasiva.

a. A new car would be bought by Celia.   B. A new car will be bought by Celia.

a. A new car will being bought by Celia.

20. I’d like to live in London,______it’s warm and sunny all year round.

A. when   b. where   c. why   d. who

21. Is English___________than Spanish?

a. most difficult   b. more difficult   c. difficulter   d. The most difficult

22. Steve brought the report____his boss could read it.

a. to  b. than   c. so   d. for

23. I apologized___Natalia but she is still angry.

a. for  b. to   c. of  d. at

24. _____he is reading is interesting.

a. what   b. which  c. that  d. When

25. Everyone________here gets a bonus at the end of the year.

a. work   b. working  c. who works here  d. B and C are correct.

26. You will not succeed______you work hard.

a. if not  b. unless  c. so  d. when

27. Alex prefers to study_______

a. on himself   b. by himself   c. out himself   d.at himself

28. She was forced______

a. lie  b. to lie   c. lying   d. Todas válidas.

 

 

29. – Where are you, David?

---- ____my way______

a.       In/ picking you up   b. on/ to pick you up   c. for/to pick you up

30. I____you the best of luck.

a. want   b. wish  c. wanting  d. wishing

Avatar de David
Creado por David , 27/06/2017 17:00
Hola. Así es. Este test 2 es más lioso que el test uno y que en general el resto de test.
Avatar de Popololo
Creado por Popololo , 27/06/2017 12:24
Hola David, quizá este un pelin más complicado no?
Avatar de David
Creado por David , 26/06/2017 12:03
Respuestas.
1-B  2-B  3-C  4-B  5-B  6-C  7-B  8-C  9-C  10-C  11-C  12-B 13-D  14-C  15-C  16-B  17-B  18-B  19-B  20-B  21-B  22-C  23-B  24-A  25-D  26-B  27-B  28-B  29-B  30-B
Avatar de Dani War
10

ingles

Creado por Dani War, 23/06/2017 12:07 - 1 respuesta
A cerca de los examenes de ingles que pone nuestro gran compañero david, mi pregunta es si el nivel de la oposicion es parecido a ese tipo de examenes?gracias de antemano
Avatar de Jose Lopez
Creado por Jose Lopez, 23/06/2017 12:47
Creo que David ya lo ha comentado varias veces, si, es similar.
En general hay 14 o 15 más o menos asequibles para un nivel medio, y las otras un poco mas complicadas.

Encuestas

¿Donde te gustaría que te destinasen preferentemente, para realizar tu labor profesional como Guardia Civil?

¿Donde te gustaría que te destinasen preferentemente, para realizar tu labor profesional como Guardia Civil?