Esta web utiliza cookies, puedes ver nuestra política de cookies aquí. Si continuas navegando estás aceptándola.
Política de cookies +
Página no oficial
AcademiaNET, otra forma de estudiar

AcademiaNET, otra forma de estudiar

Leer más

El tricornio del siglo XXI

Leer más

Testimonio de un opositor, hoy Guardia Civil

Leer más

Matriculate en la Academia NET
Temario Oposiciones Guardia Civil
  • FAQ

  • Noticias

  • Agenda

  • La Guardia Civil

  • Unidades

  • Encuestas

  • Enlaces

  • Policia-Nacional.net

Prueba de Idiomas

Avatar de Cristina Perez
1

Cuál serían las respuestas correctas para vosotros?ya que no viene. Corregidas.gracias

Creado por Cristina Perez, 28/06/2017 16:23 - 7 respuestas
1)She is very nervous.......... A)so I am B)so am I C)So do I D)nor do I 2)my mother asked me.......yo speak to the Headmaster. A)to go B)go C)I went D)that I went 3)that man is friend of...... A)your father B)a father of mine C)my father's D)a father of me 4)As the time went by we were getting....... A) more and more B) worrieder and worrieder C) worrier and worrier D)more and more worry 6......Silly of me to lose muy passport like that. A)What a B)How C)How a D) What 7)which paint......? A)did you used B)used you C)you used D)Did you use 8)the sargeant ordered........stand yo attention. A)them to B)them C)they D)they to 9)we dont know yet,but we......go to Salou Next summer. A)can B)could C)may D)ought 10)Jimmy?Dont worry about him........on time. A)always he is B)he always is C)he is always D) always is 11)In this country we are not used.......his girl friend. A)to waiting B)to wait C)waiting D)wait 12)the boy was waiting.......his girlfriend. A)to B)at C)...... D)for 13)my parents were listening..........the news. A)at B)in C)to D)for 14)he hasn't arrived..........home yet. A)in B)at C) to D)....... 15)this is the woman .........son is in prision A)Who B)whom C)whose D)which No tengo las respuestas . alguien podría poner las correctas.gracias
Avatar de David
Creado por David , 28/06/2017 19:57
Si. D. Lo que pasa es que es worried la palabra que debería ir ahí. More and more worried.
Avatar de Méndez18
Creado por Méndez18 , 28/06/2017 19:53
Buenas , gracias David por la respuesta pero tú marcas la D , que es more and more worry , no?
Avatar de David
Creado por David , 28/06/2017 19:23
Mendez. Lo correcto es: more and more worried. 
Avatar de David
424

Último inglés 1.

Creado por David , 25/06/2017 11:18 - 13 respuestas

Buenos días. Con los dos test de hoy pongo final a estos meses de preparación de idioma.

Algunos preguntáis si el nivel de estas preguntas es parecido a examen oficial. Yo os digo que así es, según lo que vi en 2016 y algún otro que he visto de años previos. No os penséis que el nivel de allí es C1. Si se ha preparado la prueba y con un mínimo de base, es muy probable llevarse un buen botín de puntos. Las respuestas de los últimos test las subo mañana.

Poco más que añadir, por mí parte ha sido un placer colaborar/ayudar durante estos meses. Desearos la mejor de las suertes durante todo el proceso oposición GC 2017.

Por último, agradecer a esta web y a sus administradores su colaboración. Este foro es una herramienta muy útil.

Un saludo.


 1.      Spanish language________all over the world

a.       Is speaking  b. is spoke  c. is spoken  d. is speak.

2.      They are going to travel to Paris____plane.

a.       At  b. by  c. for  d. over

3.      I met my wife 4 years_____.

a.       Along  b. since  c. ago  d. just

4.      Maria is the___________dancer in the world.

a.       The more famous   b. the most famous.  C. the famousest    d. the best famous

5.      Celia is married______Javier.

a.       With  b. in  c. to   d. at

6.      I usually run____the mornings but today I_________in the evening.

a.       In/ runs  b. in/run  c. in/ am running   d. on/am running

7.      My husband is still____

a.       Works  b. working  c. on works  d. over work

8.      This is the island_____we_____our holidays.

a.       Where/ spending   b. where/spent  c. where/ spends

9.      Is Fran good ____painting?

a.       At  b. on   c. in  d. off

10.  Her brother passed______in 2003.

a.       On  b. over  c. off  d. away

11.  The problem has_______by the teacher.

a.       Been solve  b. been solving   c. been solved  d. be solved

12.   Ana is a friend of______

a.       Mine   b. they  c. he   d. she

13.  Don’t get angry_____me!!!

a.       Over  b. with  c. on  d. in

14.  When______they go to Japan? Last summer.

a.       Do   b. did  c. does   d. don’t

15.  Pilar has been living___Valencia___2009.

a.       For/ for  b. for/in  c. in/ since  d. in/on

16    Fernando________for that company_____6 years.

a.       Has work/ for  b. has been working/for   c. has working/for    d. has worked/since

17    We are used to______up early.

a.       Get   b. gets  c. getting  d. got

18    Juan is________to pass the state exam

a.       Likely  b. on  c. in   d. over

19.  I wish you______

a. relax   b. would relax   c. relaxed   d. Todas buenas.

20. If Ana had been here, she____________us.

a. would had helped   b. would helping   c. would has helped   d. would have helped

21. How_______have you been learning English?

a. long   b. much   c. many   d. off

22. They usually go to school______bus.

a. on   b. off  c. by   d. in

23. _______did you see last night?

a. who   b. which   c. when   d. where

24. Don’t make a_________ Children are asleep.

a. do   b. making   c. did  d. make

25. I am broke. Can I________some money from you?

a. let   b. borrow   c. lend   d. ask

Avatar de David
Creado por David , 28/06/2017 15:35
Hola Jonatan, si te refieres a la 19, es como explicó la compañera Maria José. 19 b.
Avatar de Jonatan Garcia Prado
Creado por Jonatan Garcia Prado, 28/06/2017 11:16
David el would es para quejas no para cambios.. la buena sería la C no?
Avatar de David
Creado por David , 26/06/2017 20:16
Hola. Bien explicado, María José. Thanks.

Avatar de David
424

Último inglés 2.

Creado por David , 25/06/2017 11:16 - 5 respuestas

1.  I did not know the meaning of “stunning” until I……….

a. looked up it    b. looked it up   c. looked up.

2. -________your mind. - We are__________time.

a. Put off/ run in   b.  Make up/ running out of   c. take off/ run out of

3. I________pick up children from school yesterday.

a. must    b. have to   c. had to   d. need to

4. My wife is driving a car. Passive voice.

a. A car has is been driven by my wife.   B. A car has is being driven by my wife.   C. A car is been being driven by my wife.

5. Last night, Frank closed the store. Pasiva.

a. last night, the store is closed by Frank.    B. last night, the store was closed by Frank.

c. Both are correct.

6. Sandy never sleeps late,…………?

a. doesn’t she   b. does her   c. does she     d. did he

7. I am not going to the cinema.

a. Neither me I   b. neither Am I   c. either I   d. Todas mal

8. Inma________music lessons______April.

a. has take/for  b. has been taking/ on   c. has taken/since  d. Todas mal

9. They______to read at night when they were young.

a. use to   b. used for   c. did not use to   d. uses to

10. India is_____the most exciting country I have ever visited.

a. by for   b. by of    c.  by far   d. by out

11. If we had asked for directions, we__________

a. would being lost   b. would not be lose   c. wouldn’t be lost   d. would be losing

12. Rick has profited_______ investing his money wisely.

a. of   b. from   c. at   d. in

13. Who is responsbible_______hiring new employees?

a. of  b. in   c. to   d. for

14. Inma and Hector enjoy______to the cinema.

A. go   b. to go   c. going   d. Todas correctas.

15. The company promised______us brochures.

a. send   b. sending   c. to send  d. A and B are correct.

16. Nowadays, cyclists are training hard______they can win le tour.

a. to   b. so that   c. so of   d. in order to

17. I was late_____a change in the schedule.

a. due of   b. due to   c. for   d. why

18. ________growing up in the mountains, I never learnt to ski.

a. Despite of    b. in spite of   c. despite to   d. in spite for

19. Celia will buy a new car. Pasiva.

a. A new car would be bought by Celia.   B. A new car will be bought by Celia.

a. A new car will being bought by Celia.

20. I’d like to live in London,______it’s warm and sunny all year round.

A. when   b. where   c. why   d. who

21. Is English___________than Spanish?

a. most difficult   b. more difficult   c. difficulter   d. The most difficult

22. Steve brought the report____his boss could read it.

a. to  b. than   c. so   d. for

23. I apologized___Natalia but she is still angry.

a. for  b. to   c. of  d. at

24. _____he is reading is interesting.

a. what   b. which  c. that  d. When

25. Everyone________here gets a bonus at the end of the year.

a. work   b. working  c. who works here  d. B and C are correct.

26. You will not succeed______you work hard.

a. if not  b. unless  c. so  d. when

27. Alex prefers to study_______

a. on himself   b. by himself   c. out himself   d.at himself

28. She was forced______

a. lie  b. to lie   c. lying   d. Todas válidas.

 

 

29. – Where are you, David?

---- ____my way______

a.       In/ picking you up   b. on/ to pick you up   c. for/to pick you up

30. I____you the best of luck.

a. want   b. wish  c. wanting  d. wishing

Avatar de David
Creado por David , 27/06/2017 17:00
Hola. Así es. Este test 2 es más lioso que el test uno y que en general el resto de test.
Avatar de Popololo
Creado por Popololo , 27/06/2017 12:24
Hola David, quizá este un pelin más complicado no?
Avatar de David
Creado por David , 26/06/2017 12:03
Respuestas.
1-B  2-B  3-C  4-B  5-B  6-C  7-B  8-C  9-C  10-C  11-C  12-B 13-D  14-C  15-C  16-B  17-B  18-B  19-B  20-B  21-B  22-C  23-B  24-A  25-D  26-B  27-B  28-B  29-B  30-B
Avatar de Dani War
9

ingles

Creado por Dani War, 23/06/2017 12:07 - 1 respuesta
A cerca de los examenes de ingles que pone nuestro gran compañero david, mi pregunta es si el nivel de la oposicion es parecido a ese tipo de examenes?gracias de antemano
Avatar de Jose Lopez
Creado por Jose Lopez, 23/06/2017 12:47
Creo que David ya lo ha comentado varias veces, si, es similar.
En general hay 14 o 15 más o menos asequibles para un nivel medio, y las otras un poco mas complicadas.
Avatar de Manuel Patrullero
3

Ingles

Creado por Manuel Patrullero, 22/06/2017 18:42 - 5 respuestas
Buenas, ¿me podríais decir que examen de inglés fue más difícil el año pasado, el del sábado o el del domingo? Gracias.
Avatar de Da
Creado por Da , 23/06/2017 11:20
El de temario, en mi opinión, sí que fue bastante más fácil, lo reconozco.
Avatar de Da
Creado por Da , 23/06/2017 11:19
A mí me tocó hacer el examen el sábado y, sinceramente, no lo vi más complicado que el del domingo.
Avatar de victor
Creado por victor , 23/06/2017 09:55
Se hizo una votación aqui en el foro y la mayoría coincidia en:

SABADO = TEORICO MAS FACIL. INGLES Y PSICOS DIFICIL
DOMINGO = TEORICO MAS DIFICIL. INGLES Y PSICOS MAS FACILES

Ingles he visto el nivel muy parecido como dice mi buen compañero
Avatar de alfonso lisalde
30

Gracias David

Creado por alfonso lisalde, 20/06/2017 20:50 - 3 respuestas
Me sorprende gratamente la.ayuda que ha realizado el comoañero David.Gracias a el muchos hemos mejorado en ingles. Te deseo lo mejor ( en ingles,no hace falta Jajaja) y muchísima suerte. A todos los demás también y aquellos que tengan dudas en ingles que hagan Stanley y English Gramar in use tanto el 1 y 2.Mucha suerte a todos,y gracias de nuevo David
Avatar de David
Creado por David , 22/06/2017 18:57
De nada, Mr Iron. Ojalá y así sea. Último esfuerzo. 
Avatar de Mr Iron
Creado por Mr Iron , 22/06/2017 12:33
Me uno al agradecimiento, muchas gracias por procurarnos a todos unos test que nos han venido de lujo! Espero de corazón que este año coincidamos muchos de este gran foro en Baeza!
Avatar de David
Creado por David , 20/06/2017 23:39
Hola Alfonso. Lo primero agradecerte tus palabras. Lo hago para facilitar y hacer más llevadera la preparación de idioma. Mucha suerte para ti también y para el resto del foro. De nada. Es un placer.

Encuestas

¿Se debería eliminar el baremo de las oposiciones a la Guardia Civil y decidan solo las notas de las pruebas?

¿Se debería eliminar el baremo de las oposiciones a la Guardia Civil y decidan solo las notas de las pruebas?